Update project

De aannemer heeft de casco werkzaamheden grotendeels afgerond. De monoliet betonvloer is gestort en gevlinderd. Met de vlindermachine wordt eerst de bovenste laag opengeschuurd en daarna net zo lang bewerkt tot de steentjes naar beneden zijn gezakt en er een glimmende harde toplaag is ontstaan. Vervolgens zijn de dilataties van 2mm uitgefreesd zodat het beton op den duur niet gaat barsten/scheuren. De vloer is voorzien van een impregneermiddel zodat vlekken en vloeistoffen niet in de vloer trekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opdrachtgever is alle wanden en vloeren van het woonvolume aan het isoleren met steenwol. Daarna kan de houten gevelbekleding (Lariks) worden aangebracht en de houten dakplaat op de verdieping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bouwvergadering met de aannemer (Bootsma) vond plaats in de toekomstige wintertuin. De wintertuin is uitgevoerd met een kasconstructie voorzien van elektrisch te openen dakramen en grote schuifdeuren in de gevel. De gehele wintertuin is voorzien van een zonwerend doek om zon en warmte in de zomer te weren.

GERELATEERDE PROJECTEN > TERUG NAAR OVERZICHT