WoonSchuur

LOCATIE   Vogelhort Almere
PROGRAMMA    wonen
OPGAVE   nieuwbouw
STATUS   ontwerp 
OMVANG   144m2 / 480m3

 

Op een kavel in Villapark Vogelhorst is deze unieke WoonSchuur ontworpen.

De WoonSchuur heeft veel leefruimte, is flexibel en heeft door een eenvoudige en robuuste opbouw een snelle bouwtijd.

De 'specials' in de gevel en de indeling maken de WoonSchuur uniek, persoonlijk en geschikt op deze plek! Het ontwerp heeft een lange voorzieningenwand waarin twee slaapkamers, een badkamer, een bijkeuken, de (meter)kast en de entree met bezoekerstoilet zijn opgenomen. De woning heeft aan de westkant grote glaspartijen met schuifdeuren naar de zijtuin. Aan de zuidkant geven openslaande deuren toegang naar de voortuin. Als optie kan de laatste ‘beuk’ van de woning worden uitgevoerd als 1 grote slaapkamer voorzien van eigen badkamer met bad, douche, toilet en inloopkast.

De slaapkamer is middels grote schuifdeuren af te sluiten van de rest van de woning maar in geopende toestand biedt deze maximale ruimtelijkheid!

 

Interesse?

Bekijk onze website op www.dewoonschuur.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons. Voor meer informatie over Almere, de woonbuurten of specifiek de wijk Vogelhorst neem dan contact op met Leukehuizen, makelaardij (info@leukehuizen.nl) of bekijk www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl

GERELATEERDE PROJECTEN > TERUG NAAR OVERZICHT