Stalen kozijnen kantoor

LOCATIE   Bergen
PROGRAMMA  

werken

OPGAVE    verbouwing
STATUS   realisatie najaar 2013

 

De bestaande houten kozijnen in de voorgevel en zijgevels van het kantoor worden vervangen door stalen kozijnen. Om een moderne uitstraling te creëren worden stalen kozijnen toegepast met veel glas. De kozijnen worden voorzien van een horizontale geleding zodat het kantoor optisch breder oogt. De voorgevel wordt tevens voorzien van twee dubbele taatsdeuren om de relatie met de veranda en tuin te versterken. De kozijnen in de zijgevels wordt uitgevoerd met grote klepramen. De bestaande kolommen worden afgewerkt met een staalplaat in dezelfde kleur als het kozijn zodat de gevel zich als 1 geheel manifesteert. De nieuwe kozijnen worden opgetrokken tot de onderzijde van de dakrand waardoor de bestaande glasstrook komt te vervallen. De kleur van de kozijnen worden uitgevoerd in licht grijs.