WoonSchuur

LOCATIE

 

Austerlitz

PROGRAMMA    wonen
OPGAVE nieuwbouw
STATUS

opgeleverd

OMVANG 230m2

 

Op het kavel wordt een nieuw woonhuis en een bijbehorende aanbouw gerealiseerd.

Het ontwerp bestaat uit twee heldere schuurvolumes die geschakeld zijn met een glazen verbinding. De woning heeft op de begane grond een compacte kern waarin kast, toilet en bijkeuken zijn opgenomen.

Op de verdieping bevindt zich een grote slaapkamer aan de vide met daarachter een grote badkamer en inloopkast.

Het bijbehorende bijgebouw zal dienst doen als berging, bijkeuken en atelier om hobby’s uit te oefenen.

Beide schuurvolumes worden uitgevoerd met een houten gevel (vergrijsd of gebeitst).

De achtergevel bestaat uit een geheel glazen kopgevel, de voor- en zijgevels zijn meer ingetogen. De daken worden voorzien van een zinken felsdak. Het woonhuis wordt duurzaam ontwikkeld en uitgevoerd met het EPS-bouwsysteem (bouwen met piepschuim) waarmee hoge RC-waarden voor gevel en dak kunnen worden gerealiseerd.

Op de zuid-oost zijde van het dak worden PV-cellen geplaatst.

GERELATEERDE PROJECTEN > TERUG NAAR OVERZICHT